Сенатор США Келлі відвідав один із підрозділів Держприкордонслужби України

Київ. 19 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко провів зустріч із сенатором США від штату Арізона Марком Келлі, який відвідав Україну.

“Голова Держприкордонслужби України Сергій Дейнеко зустрівся з сенатором США від штату Арізона Марком Келлі. Сторони обговорили виконання завдань прикордонниками, використання наданої допомоги та подальші спільні проєкти”, – йдеться в повідомленні в телеграм-каналі Держприкордонслужби у вівторок.

Як повідомляється, на базі одного з підрозділів сенатор Келлі разом із послом США в Україні Бріджит Брінк ознайомилися зі зразками техніки та екіпірування, які вже застосовували прикордонники в різних умовах. Також генерал-майор Сергій Дейнеко ознайомив Марка Келлі з авіаційною складовою Держприкордонслужби.

Як наголошується в повідомленні, “сенатор наголосив на непохитності позиції та необхідності нарощування обсягів міжнародної технічної допомоги Україні. Очільник відомства, зі свого боку, подякував Марку Келлі за підтримку українського народу та безпосередньо Держприкордонслужби”.

Джерело: https://t.me/DPSUkr/13748