ОГТСУ виконав підготовку до зими за низкою планових показників на 90-100%

Київ. 19 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – ТОВ “Оператор ГТС України” (ОГТСУ) завершило роботи з підготовки до опалювального періоду за низкою планових показників, зокрема капітальний ремонт лінійної частини трубопроводів.

“Крім того, окремі заходи на лінійній частині магістральних газопроводів та на ГРС виконані на рівні 90% і вище, а саме – очищено 641,6 км внутрішньотрубної порожнини трубопроводів, проведено реконструкцію і ремонт 168 газорозподільних станцій та 739 систем автоматичного контролю і сигналізації на газорозподільних станціях (ГРС)”, – повідомляють у пресрелізі компанії у вівторок.

Як зазначили в ОГТСУ, паралельно з підготовкою до опалювального періоду підрозділи компанії беруть участь у ліквідації наслідків російської агресії на деокупованому Сході, виконуючи роботи з відновлення доступу до пошкоджених окупантами об’єктів ГТС пліч-о-пліч із воїнами ЗСУ та саперами ДСНС.

Надалі, з переміщенням фронту та деокупацією населених пунктів буде окремо узгоджено підготовку до осінньо-зимового сезону об’єктів на звільнених територіях.

“Ми постійно співпрацюємо з ЗСУ, ДСНС та місцевими військово-цивільними адміністраціями, щоб отримати доступ до пошкоджених окупантами об’єктів та відновити їх роботу. Ми робимо усе можливе, щоб мінімізувати вплив прийдешньої зими на життя та побут українців”, – зазначив головний інженер ОГТСУ Юрій Зябченко, слова якого наведено у пресрелізі.