МЗС рекомендує українцям утриматися від відвідування Нагірного Карабаху через загострення конфлікту

Київ. 19 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися від відвідування Нагірного Карабаху через загострення конфлікту, повідомила пресслужба відомства.

“У зв’язку із загостренням безпекової ситуації в Карабаху (Азербайджанська Республіка) рекомендуємо громадянам України утриматися від відвідування цього регіону, а також уникати місць масового скупчення людей у містах Вірменії, зокрема Єревані”, – ідеться в повідомленні МЗС.

У відомстві наголосили, що в разі потрапляння в надзвичайну ситуацію українці можуть звертатися на цілодобову “гарячу лінію” посольства України у Вірменії: +374 7710 0273.

Також українські громадяни можуть звертатися на гарячу лінію МЗС України: +38 044 238 1588.

Раніше повідомлялося, що Міністерство оборони Азербайджану у вівторок оголосило про проведення в Карабаху “антитерористичних заходів локального характеру з метою відновлення конституційного ладу Азербайджану і припинення провокацій вірменських військових”.

Джерело: https://mfa.gov.ua/news/rekomendaciyi-gromadyanam-ukrayini-u-zvyazku-iz-zagostrennyam-bezpekovoyi-situaciyi-v-regioni-karabahu