ДМЗ Ярославського ремонтує обладнання одного з прокатних цехів

Київ. 13 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – ПрАТ “Дніпровський металургійний завод” (ДМЗ, раніше – “Дніпрококс”), що входить до DCH Steel групи DCH бізнесмена Олександра Ярославського, після чергової виробничої компанії в прокатному цеху №1 розпочало ремонти основного обладнання.

Згідно з пресрелізом, на капремонт зупинено рекуперативний нагрівальний колодязь №4. Роботи виконують працівники першого прокатного цеху та спеціалізованого цеху ремонту металургійного обладнання. Після ремонту значно збільшиться продуктивність печі, скоротиться час нагрівання заготовок і відповідно знизиться витрата палива на нагрівання заготовок перед прокаткою на станах “1050” і “800”.

Також у цеху тривають роботи з підтримання справного стану механічного та електричного обладнання. Зокрема, ремонтують металоконструкції кранів і прольотів, насосного обладнання блюмінга і стану “800”.

Енергетики ремонтують схеми управління прокатним двигуном 7100 кВт, електромостовий кран №14, який під час виробництва майже постійно відвантажує продукцію.

Ще один важливий пункт плану відновлення цеху – ремонт панелей управління магнітних станцій. На цих станціях розташована вся апаратура для управління процесом прокату – рольгангами, шлеперами, двигунами. Завершити роботи з електрочастини заплановано до кінця жовтня.

ДМЗ спеціалізується на випуску сталі, чавуну, прокату і виробів з них. Група DCH 1 березня 2018 року підписала договір про купівлю у Evraz Дніпровського метзаводу.

Джерело: https://www.dmz-petrovka.dp.ua/index.php?page=news&id=102