Прозоре та ефективне відновлення Київської області: кроки до Нового Початку

Київська область, яка зазнала значних руйнувань після тривалих бойових дій, активно відновлюється.

 

Понад 13 тисяч об’єктів, включаючи житлові будинки, медичні заклади, школи та дитячі садочки, вже відновлені, і робота триває над іншими об’єктами.

 

Голова обласної державної адміністрації, Руслан Кравченко, наголосив на важливості контролю над усіма етапами відновлення та закликав правоохоронні органи області проводити об’єктивні та ретельні перевірки тендерів і закупівель, пов’язаних із відновленням.

 

Для забезпечення більшої підзвітності та прозорості створена Наглядова рада з питань відновлення, в якій беруть участь представники міжнародних організацій, громадських організацій та незалежних експертів. Разом вони розробляють стратегічний план відновлення на поточний рік і наступні, щоб забезпечити належне відновлення та врахування потреб місцевого населення. Робоча група “Прозорість та Підзвітність” активно проводить перевірки інфраструктурних проєктів та сприяє антикорупційним заходам.

 

Цей підхід до відновлення Київської області створює міцні основи для ефективного та чесного відновлення після бойових дій.

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *