KAN Development із початку повномасштабної війни ввела в експлуатацію понад 250 тис. кв. м житла – засновник компанії

Київ. 16 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – KAN Development із початку повномасштабної війни ввела в експлуатацію понад 250 тис. кв. м житла, повідомив засновник девелоперської компанії KAN Development Ігор Ніконов.

“Понад 250 тис. кв. м за період війни ми здали в експлуатацію. Це без урахування шкіл та інших об’єктів, які ми будуємо”, – розповів Ніконов на Київському міжнародному економічному форумі минулого четверга.

За його словами, на початок повномасштабної війни компанія вже продала весь запланований до 2024 року обсяг житла, завдяки чому компанії вдалося швидко відновити будівництво у квітні 2022 року.

Ніконов зазначив, що компанія не планує брати участь у спільних із державою проєктах.

“Я вважаю, що ми і без держави знайдемо, як допомогти нашій країні – з приватними інвесторами, приватними грошима і кваліфікованими людьми”, – сказав він.

KAN Development створена 2001 року. У портфелі компанії – Ocean Plaza, Respublika Park, Tetris Hall, Central Park, Comfort Town, “Файна Таун”, Respublika, IQ Business Center і 101 Tower. За більш ніж 20 років роботи на ринку KAN Development створив понад 3 млн кв. м житлової, торговельної та комерційної нерухомості. Компанія також активно розвиває власну мережу освітніх закладів “А+”.