ФДМ запропонував п'ять кандидатур у члени НР "Центренерго"

Київ. 16 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Фонд держмайна (ФДМ) України запропонував п’ять кандидатур у члени наглядової ради (НР) ПАТ “Центренерго” на розгляд дистанційних позачергових зборів акціонерів 20 жовтня 2023 року.

Як повідомляється в системі розкриття інформації SMIDA в понеділок, як представників держави в особі ФДМ у члени НР “Центренерго” запропоновано кандидатури в особі радника керівника Офісу президента України Андрія Готи та директора департаменту розвитку та інвестицій держпідприємства “Ліси України” Віктора Буська.

Своєю чергою, як незалежних членів НР товариства запропоновано кандидатури генерального директора консалтингової фірми K-Advisors з головним офісом в Австрії та представництвом в Україні Граніга Корнеліуса Роберта, представника YBD consulting services Бен Дора Йонатана та співголову Секретаріату Німецько-Українського енергетичного партнерства Юлію Рибак.

Держава в особі ФДМ є власником 289 205 117 простих іменних акцій ПАТ “Центренерго”, що становить 78,289% його статутного капіталу.

Джерело: https://smida.gov.ua/db/feed/99992