Євлаш: Росіяни хочуть за рахунок великої кількості техніки та живої сили спробувати оточити Куп'янськ, але ми маємо там потужний укріпрайон

Київ. 18 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Мета противника в наступі на куп’янському напрямку – за рахунок великої кількості техніки та живої сили спробувати оточити й потім захопити Куп’янськ, але українські воїни мають там потужний укріпрайон, заявив начальник пресслужби Східного угруповання військ Збройних сил України Ілля Євлаш.

“Зараз мета цього наступу, що відбувається в смузі Східного угруповання військ, – вони хочуть за рахунок великої кількості техніки та живої сили спробувати “добитися” до Куп’янська і спробувати його оточити й потім захопити. Але ми маємо там потужний укріпрайон, потужні сили, які стримують цю навалу. Поки що ворог не має там успіху і не матиме в майбутньому”, – сказав Євлаш в ефірі національного телемарафону.

За його словами, противник не відмовився від мети повної окупації Луганської та Донецької областей і продовжуватиме ескалувати й постійно нарощувати свої зусилля.