Онлайн маркетплейс крафтової продукції Etsy став доступний в Україні

Київ. 18 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Платіжний інтерфейс Etsy Payments розпочав роботу в Україні і дозволив українським підприємцям продавати свої товари на маркетплейсі Etsy, повідомив віцепрем’єр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі.

“Раніше користувачі з України не могли відкривати нові магазини на Etsy. Із запуском Etsy Payments це зміниться – українці можуть офіційно відкривати на платформі магазини, продавати товари людям із Америки, Європи, Азії тощо”, – написав Федоров у середу.

За його словами, продавці на маркетплейсі мають доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та спеціальну цілодобову підтримку. Крім того, підприємці можуть керувати всією фінансовою інформацією свого магазину.

Згідно з інформацією на сайті Nova Poshta Shopping, українці можуть замовити товари з Etsy, використовуючи сервіс “Нової пошти”. Доставлення товарів маркетплейса доступне з Німеччини, США та Великої Британії.

Федоров зазначив, що компанія підтримує Україну з початку повномасштабного вторгнення. У березні 2022 року Etsy надіслав листа всім своїм покупцям із мануалом, як підтримати українських продавців.

Онлайн-платформа Etsy об’єднує понад 90 млн покупців з усього світу і спеціалізується на продажу handmade виробів, вінтажних речей, крафтової продукції.

Джерела: https://t.me/zedigital/3750

https://air.nova.global/catalog/c/etsy