Десять тергромад України отримають підтримку для планів відновлення та розвитку

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України оголосило про плани підтримки 10 територіальних громад в підготовці планів відновлення та розвитку через проєкт “Раннє відновлення України”.

 

Цей конкурс був оголошений за підтримки уряду Великої Британії (UK Aid). 10 відібраних громад отримають допомогу у розробці планів відновлення та розвитку, а також відповідну проєктно-кошторисну документацію.

 

Участь у цьому процесі може допомогти громадам у постраждалих від російської агресії територіях розпочати втілення планів місцевого оновлення. Крім того, інші громади, які заповнили анкети для співпраці з проєктом “Раннє відновлення України”, матимуть можлисть брати участь у навчальних заходах та отримувати підтримку у розвитку різних аспектів місцевого управління та розвитку.

 

Цей проєкт, відомий як Good Governance Fund “Раннє відновлення України”, є спільною ініціативою Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та уряду Великої Британії та має на меті підтримати територіальні громади України в їхньому відновленні та покращити управління проєктами регіонального розвитку.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *