Україна планує внести екологічний план відновлення в резолюцію Генасамблеї ООН

Україна робить кроки для створення плану відновлення природи, яка постраждала внаслідок російської агресії, та внесення цього плану в резолюцію Генасамблеї ООН.

 

Про це заявив голова Офісу президента України Андрій Єрмак під час міжнародної конференції “United for justice. United for nature” в Києві.

 

За словами Єрмака, російська агресія призвела до зростання злочинів проти довкілля в Україні, і це має загальний вплив на екологію по всьому світу. Україна прагне привернути увагу міжнародного співтовариства до екологічних наслідків конфлікту та військової агресії Росії.

 

Зокрема, Єрмак наголосив, що наслідки війни мають довготривалий вплив, і Україна прагне створити комплексний план відновлення природи. Цей план має сприяти запобіганню подібних злочинів проти довкілля в усьому світі та має бути відображений в резолюції Генасамблеї ООН та інших міжнародних документах.

 

Україна планує провести відповідну зустріч у Брюсселі та сподівається на підтримку європарламенту для консолідації міжнародних зусиль у розробці плану відновлення та реагуванні на екологічні проблеми, викликані російською агресією.

 

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *