Пошуковик Google починає навчати юзерів англійської

Google на платформі Android почав пропонувати допомогу людям у вивченні та покращенні англійської мови.

 

Для цього був запроваджений інструмент “інтерактивного спілкування” в пошуковому застосунку Google. Цей інструмент надає можливість користувачам проводити практичні уроки, під час яких їм ставляться питання, і вони повинні усно відповідати на них, використовуючи слова зі словника. Наприклад, Google може запитати: “Як ви відпочиваєте?” і дати слово “грати”. Користувачі можуть відповісти, сказавши: “Я граю в комп’ютерні ігри у вільний час” або “Я люблю грати в теніс з друзями”. Під час питань відображається анімація персонажа, який взаємодіє з користувачем.

Кожний урок триває близько трьох-п’яти хвилин. Після закінчення уроку система надає персоналізований відгук і пропонує підписатися на щоденні нагадування для подальшого вивчення, щоб користувач не відставав у процесі навчання.

 

Доступ до цієї функції навчання англійської мови можна отримати через невелике вікно, яке з’являється під Google Translate в пошуковому застосунку. Після натискання на нього активується урок. Після закінчення користувач переходить до розділу “Говоріть”, де він може переглянути свій календар, кількість тренувань на тиждень, загальну кількість вивчених слів та класи, в яких він брав участь.

 

Користувачі можуть випробовувати кілька курсів одночасно та призупиняти їх, якщо у них обмежений час для навчання. Google наголошує, що ця послуга дає змогу навчатися власним темпом, в будь-який час та в будь-якому місці завдяки наявності мобільного телефону.

 

На жаль, ця функція навчання англійської мови доступна лише в деяких регіонах Латинської Америки та Південної Азії, зокрема в Аргентині, Колумбії, Індії, Індонезії, Мексиці та Венесуелі.

 

Автор: Олекса Дімітров

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *