В Одесі затримано громадянина під час продажу боєприпасів

Київ. 23 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Правоохоронці повідомили про підозру і затримали громадянина, який продав малознайомій людині гранати із запалами, повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції в Одеській області.

“Правопорушник продав малознайомому чоловіку за три тисячі гривень дві гранати із запалами та підривач… Співробітники Одеського районного управління поліції №1 затримали зловмисника на Люстдорфській дорозі, щойно той реалізував незаконний “товар”, – ідеться в повідомленні пресслужби в понеділок.

Як повідомляється, слідчі разом із фахівцями-вибухотехніками вилучили корпус ручної осколкової гранати Ф-1 із запалом, ручну осколкову гранату іноземного походження із запалом і детонатор, а також виручені від угоди гроші. Правопорушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Джерело: https://od.npu.gov.ua/news/v-odesi-politseiski-zatrymaly-36-richnoho-mistianyna-za-pidozroiu-u-zbuti-boiovykh-prypasiv?fbclid=IwAR3-1XSJ8Wn-0kkYwr2lQYCaBJV2bWltS2Dxt_wQcCxLox7fS9Onvvb0FfM