Рівне може закупити 20 автобусів Ataman малого класу за 63,3 млн грн

Київ. 23 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Офіційний дилер заводу “Черкаський автобус” – ТОВ “Авто-Бас” (Київ) став переможцем аукціону в торгах на постачання комунальному підприємству “Рівнеелектроавтотранс” Рівненської міськради 20 автобусів малого класу Ataman, із пропозицією 63,3 млн грн за очікуваної суми закупівлі 65 млн грн.

Згідно з інформацією в Prozorro, в аукціоні 23 жовтня також брав участь іще один дилер “Черкаського автобуса” – ТОВ “Люмікар”, але з пропозицією 64,35 млн грн за ту саму модель автобуса.

Автобус Ataman А092Н6 на агрегатах японської Isuzu завдовжки 8,2 м випущений у 2023 році, розрахований на 60 пасажирів (зокрема 22 сидячих), оснащений дизельним двигуном екостандарту Євро-5.

Термін постачання – до 20 грудня поточного року.

Умовами тендеру передбачено післяоплату – 15% суми договору коштом місцевого бюджету (за три автобуси) і 85% – за рахунок кредитних коштів, протягом 30 банківських днів із дати постачання товару.

За інформацією на сайті КП “Рівнеелектроавтотранс”, воно досі обслуговувало лише тролейбусні маршрути 89-ма тролейбусами та не мало комунальних автобусів.