На лінії фронту за добу відбулося 38 бойових зіткнень – Генштаб ЗСУ

Київ. 23 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною, за добу відбулося 38 бойових зіткнень, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у фейсбуці.

Так, на куп’янському напрямку українські підрозділи відбили три атаки ворога в районі Іванівки Харківської області.

На лиманському напрямку Сили оборони відбили всі атаки ворога біля Надії Луганської області.

На бахмутському напрямку українські підрозділи відбили біля десяти атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Хромове, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

На авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах населених пунктів Керамік, Степове, Авдіївка, Тоненьке Донецької області. Загалом Сили оборони відбили майже десять атак ворога.

На мар’їнському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах Мар’їнки та Побєди Донецької області, де Сили оборони відбили понад десять атак ворога.

На шахтарському напрямку підрозділи української армії відбили всі атаки ворога біля Новомихайлівки Донецької області.

На запорізькому напрямку українські воїни відбили атаку противника на південний схід від Малої Токмачки Запорізької області.

Водночас Сили оборони України продовжують наступальну операцію на мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат у живій силі й техніці, виснажують ворога вздовж усієї лінії фронту.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid0rHP1Cxx1y4H74Rh5cQcxtfuDqPfWbZbYfyFquqRD8m2pzT38KfsB1MZvr5h5fPzjl?locale=uk_UA