Відновлення надії: Капітальний міст на Херсонщині, підірваний росіянами, будується знову

На Херсонщині ведеться будівництво капітального мосту, який був підірваний російськими військами. Цю інформацію оголосив Олександр Прокудін, начальник Херсонської обласної державної адміністрації, у своєму Telegram-каналі.

 

Міст через річку Інгулець в селищі Велика Олександрівка Херсонської області був підірваний російськими військами ще у травні минулого року. Згідно з повідомленням Прокудіна, тимчасовий міст був зведений після підриву, але він мав обмежений рух та не задовольняв потреби місцевих жителів у якісному транспортному сполученні. Тепер на об’єкті проводиться капітальне будівництво мосту, яке має завершитися до 8 листопада цього року.

 

За словами Олександра Прокудіна, на будівництві мосту щодня працювало 30 мостовиків. Він також висловив подяку генпідряднику і виконавцям основних робіт з відновлення мосту, а саме компанії “Автомагістраль-Південь” і її працівникам за якісне та оперативне виконання завдань. Прокудін зазначив, що пізніше на мосту також буде встановлена перилова огорожа та система освітлення.

 

Раніше було повідомлено, що російські окупанти підірвали два мости в Херсонській області, а саме в районах населених пунктів Давидів Брід та Велика Олександрівка, для того щоб заважати контрнаступу Збройних Сил України.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *