На Херсонщині внаслідок ворожих атак за минулу добу пошкоджено пожежну частину та поліцейське авто, є поранені

Київ. 25 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Унаслідок ворожих ударів по Херсонській області за минулу добу в Бериславі пошкоджено пожежну частину й поліцейський автомобіль, поранено місцевого жителя, також у Каховському районі троє людей дістали поранень, повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

“Наслідки ударів російської армії по Бериславу зафіксовано протягом доби. Від вибухів керованих бомб пошкоджена пожежна частина. Місто атакували і з безпілотників, вибуховий пристрій окупанти скинули на автомобіль поліції. Авто зазнало механічних пошкоджень, працівники не постраждали”, – йдеться в повідомленні відомства в телеграм-каналі в середу.

За інформацією МВС, також пошкоджено споруди сільськогосподарського об’єкта, будівлю підприємства, територію заводу. “До медзакладу звернувся 66-річний місцевий житель, у нього діагностували контузію”, – зазначено в повідомленні.

Також у міністерстві інформують, що внаслідок мінометного обстрілу Козацького Каховського району поранено 67-річного чоловіка та 63-річну жінку.

“Удень росіяни атакували населений пункт з авіації, пошкоджено ангар та поранено 54-річного чоловіка”, – йдеться в повідомленні.

“Минулої доби російські війська обстріляли з артилерії, танків, мінометів, РСЗВ, авіації та БПЛА населені пункти Бериславського, Каховського та Херсонського районів. Ворог здійснив авіаційні удари по Бериславу, Зміївці, Козацькому та Веселому”, – резюмують у МВС.

Джерело: https://t.me/mvs_ukraine/30982