Броварський алюмінієвий завод має намір підтвердити свою діяльність за еконормативами

Київ. 25 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Броварський алюмінієвий завод (БрАЗ), що входить до Alumeta Group, має намір підтвердити свою виробничу діяльність у межах екологічних нормативів.

Згідно з документацією, наявною в розпорядженні агентства “Інтерфакс-Україна”, підприємство підготувало відповідні документи “Функціонування та робота виробничих потужностей ТОВ “БрАЗ” в адміністративних межах м. Бровари, Броварського району, Київської області” та надіслало їх до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.

При цьому уточнюється, що діяльність підприємства підпадає під категорії “установки для поверхневої обробки металів у чанах із пластичних матеріалів із використанням електролітичних або хімічних процесів, якщо об’єм технологічного чана для переробки перевищує 30 куб. м” та “установки для поверхневої обробки речовин, предметів або продуктів із використанням органічних розчинників, зокрема для оздоблення, друкування, покриття, знежирення, гідроізоляції, калібрування, фарбування, очищення чи насичення з витратою більше ніж 150 кг/год”.

ТОВ “Броварський алюмінієвий завод” зареєстровано у квітні 2012 року, є одним із найбільших підприємств із виробництва алюмінієвого профілю, входить до складу групи компаній Alumeta Group. Потужність підприємства – 22 тис. тонн продукції за рік.

Alumeta Ltd (Кіпр) належить 100%-ва частка ТОВ “БрАЗ”. Кінцевим беніфіціаром є Сергій Шапран. Статутний капітал ТОВ – 5 млн грн.