Окупанти завдали 47 авіаударів по Україні за добу, обстріляли понад 120 населених пунктів – Генштаб ЗСУ

Київ. 25 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські окупанти завдали за минулу добу 47 авіаційних ударів по території України та здійснили 25 обстрілів позицій українських військ і українських населених пунктів із реактивних систем залпового вогню.

“Унаслідок удару керованою авіаційною бомбою по житловому кварталу міста Берислав Херсонської області, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнування та пошкодження зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура”, – повідомляється в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18.00 середи на сторінці Генерального штабу ЗСУ у фейсбуці.

Крім того, в ніч на 25 жовтня російські терористичні війська завдали чергового авіаційного удару по Україні, застосувавши 11 ударних БПЛА типу “Shahed-136/131”. “Протиповітряною обороною знищено всі дрони-камікадзе. Внаслідок падіння уламків БПЛА, на жаль, є поранені серед цивільного населення. У містах Славута та Нетішин Хмельницької області пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, 2 навчальні заклади, 2 пожежно-рятувальні частини, будівлю відділу поліції та іншу цивільну інфраструктуру”, – йдеться у зведенні.

Ворог завдав авіаційних ударів поблизу Серебрянського лісництва та Новоселівського Луганської області, Григорівки, Хромового, Верхньокам’янського, Новобахмутівки та Володиного Донецької області, Новодарівки та Новоданилівки Запорізької області, Зміївки, Берислава, Одрадокам’янки, Миколаївки та Ольгівки Херсонської області.

Артилерійських і мінометних обстрілів з боку російських окупантів за добу зазнали понад 120 населених пунктів у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях, серед них міста Вовчанськ Харківської області, Авдіївка, Мар’їнка та Вугледар Донецької області, Херсон.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid02Syo71zjGiGhmpBHHGb33g6pcdzHH3jbjN9up6vXZyY84f15PkkuroTcvJgcQJq8ul