“Країни, які відмовляються від підтримки України через втому від війни, ризикують стати наступними жертвами росії” – голова сенату Чехії на Міжнародній Кримській платформі

Країни Європи, які відмовляться від підтримки України через “втому від війни”, повинні готуватися до того, що вони стануть наступними жертвами російської федерації.

 

Про це заявив голова Сенату Чехії Мілош Вистрчіл під час виступу на Другому парламентському саміті Міжнародної Кримської платформи.

 

Вистрчіл наголосив на тому, що Росія триває війну проти України вже 608 днів, при цьому українських громадян вбивають, а культуру та природу України знищують. Він звернув увагу на можливу втому від війни та непрагнення деяких країн продовжувати підтримку України, яка бореться віддалено від їхніх кордонів. Вистрчіл закликав не піддаватися брехні Путіна та наголосив, що спроби домовитися з диктатором призведуть до того, що країни самі стануть його рабами.

 

Голова Сенату Чехії закликав парламентаріїв пояснювати громадянам своїх країн, чому не можна здаватися та чому не можна вірити обіцянкам Путіна. Насамкінець він закликав учасників саміту не втомлюватися від війни, не потрапляти в пастку Путіна і працювати для підтримки України і демократії у всьому світі.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *