Множинне громадянство в Україні: Дмитро Кулеба підтримує ініціативу з обмеженнями

Міністр закордонних справ України, Дмитро Кулеба, виступив в підтримку ідеї запровадження множинного громадянства в Україні з обмеженнями.

 

Він висловив думку, що це дозвіл на множинне громадянство дозволить українцям, які проживають за кордоном, зберігати зв’язок зі своєю батьківщиною. Кулеба стверджує, що це важливий елемент державної політики, спрямованої на підтримку та розвиток української діаспори по всьому світу.

 

Україна вже давно обговорює питання введення множинного громадянства, і Дмитро Кулеба підтримує цю ініціативу, вказуючи на необхідність забезпечення зв’язку між Україною та українцями, які проживають за кордоном. Він наголошує, що ця ініціатива допоможе українцям зберегти свій ідентичність і зблизити їхнє громадянство з паспортами інших європейських держав.

 

Однак Дмитро Кулеба вказує на важливість встановлення обмежень в разі подвійного громадянства з державою-агресором. Це обмеження повинно допомогти уникнути можливих конфліктів і забезпечити безпеку України у випадках, коли інша держава має ворожі ставлення до України.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *