Данілов: Україна збільшить виробництво боєприпасів, скоро ми це побачимо

Україна активно працює над збільшенням виробництва боєприпасів, і вже незабаром можна очікувати перші результати цієї ініціативи.

 

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України, Олексій Данілов, під час ефіру телемарафону. Він розповів, що міжнародні партнери почали будувати додаткові виробничі потужності з травня 2022 року, проте виробництво боєприпасів не може бути налагоджене за короткий термін. Тому приватні компанії України також долучаються до цього процесу, замовляючи та монтуючи необхідне обладнання на закритих ділянках підприємств.

 

За словами Данілова, найближчим часом Україна очікує збільшення власного виробництва боєприпасів. Водночас, він наголосив на важливості спільної роботи з міжнародними партнерами для досягнення цієї мети. Спільний зусилля дозволять країні забезпечити себе необхідними ресурсами і зменшити залежність від імпорту боєприпасів.

 

Олексій Данілов підкреслив, що Україна має потенціал для розширення виробництва боєприпасів, і це стане важливим кроком у забезпеченні національної безпеки країни. Місцеві підприємства розглядають можливості для розширення виробництва, що призведе до збільшення виробництва боєприпасів на території України.

 

Україна прагне зменшити свою залежність від західних союзників у сфері постачання боєприпасів і активно працює над внутрішнім виробництвом з метою забезпечення національної безпеки та боротьби з потенційною загрозою російської агресії.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *