Енергетики “ДТЕК” допомагають “Укренерго” відновлювати пошкоджені електромережі в Донецькій області

У вересні цього року команда “ДТЕК Мережі” продовжує свою важливу роботу у відновленні електромереж, пошкоджених ворожими обстрілами в Донецькій області.

 

Ця спільна ініціатива разом із Національною електромережевою компанією “Укренерго” спрямована на зроблення електропостачання більш надійним в цьому регіоні перед настанням опалювального періоду.

 

Загалом, з початку 2023 року, оператори системи розподілу (ОСР) “ДТЕК Мережі” вже 11 разів приходили на допомогу своїм колегам з “Укренерго”, щоб відновити лінії електропередач та інші об’єкти електромереж після атак ворога в Дніпропетровській та Донецькій областях.

 

Така ефективна співпраця робить можливим більш оперативне відновлення електроенергії для мешканців постраждалих районів. Незважаючи на постійні обстріли, Донецька та Дніпропетровська області можуть розраховувати на допомогу “ДТЕК Мережі” та “Укренерго” у відновленні своїх електромереж і підтриманні життєвого важливого електропостачання в цих важких умовах.

 

Важливо підкреслити, що “ДТЕК Мережі” відіграють ключову роль у забезпеченні стабільності та життєво важливого електропостачання для України та її громадян. У цей важкий час, їхні енергетичні команди активно працюють, щоб забезпечити оперативне відновлення електромереж та підтримати життя в постраждалих районах.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *