Петиція із закликом перейменувати вулицю в Києві на честь загиблого захисника України Юрія Юрченка набрала потрібну кількість голосів

Київ. 27 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Петиція на сайті Київської міської ради із закликом перейменувати вулицю Підлипка в Києві на вулицю на честь загиблого захисника України Юрія Юрченка набрала необхідні для розгляду 6 тис. голосів.

Згідно з платформою петицій на сайті Київради, петиція була подана 28 серпня і станом на 27 жовтня набрала необхідні для розгляду 6 тис. голосів.

“Просимо перейменувати вулицю Підлипка на честь Юрія Юрченка, адже назва вулиці несе в собі набагато більше, ніж суто географічне положення. На цій вулиці народився у 1979 році і проживав усе своє життя Юрій Леонідович Юрченко, наш Герой, наш Захисник”, – ідеться в тексті петиції.

Зазначається, що Юрченко – киянин з офіцерським званням “молодший лейтенант”, брав участь у Революції гідності 2014 року, після повномасштабного вторгнення Росії мобілізувався до лав Збройних сил, а 19 липня 2023 року загинув у Луганській області під час виконання бойового завдання.

Джерело: https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=12483