Уряд підвищив оплату суспільно корисних робіт у рамках проекту “Армія відновлення”

Кабінет Міністрів прийняв рішення про підвищення оплати праці за виконання суспільно корисних робіт у рамках проекту “Армія відновлення”. Згідно інформації, наданої Урядовим порталом, це підвищення становить півтора рази і спрямоване на покращення умов життя та мотивації людей, які залучаються до виконання цих робіт.

 

Згідно рішення, оплата за виконання суспільно корисних робіт за повний місяць збільшилася з рівня 6700 гривень до 10 050 гривень. З 1 січня 2024 року ця сума ще підвищиться і становитиме 10 650 гривень, а з 1 квітня 2024 року – до 12 000 гривень.

 

Проект “Армія відновлення” запущений восени минулого року з метою фінансової підтримки тимчасово безробітних осіб. Ця ініціатива надає можливість людям долучитися до виконання суспільно корисних робіт та отримувати відповідну компенсацію від держави. За перший рік проекту до таких робіт було залучено понад 62 тисячі безробітних у 19 регіонах країни. Оновлені ставки оплати робіт сприятимуть підвищенню мотивації учасників проекту та поліпшенню їхнього матеріального стану.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *