“Укренерго” витратить майже 40 мільйонів на туристичні послуги в умови війни

Національна енергетична компанія “Укренерго” планує виділити майже 40 мільйонів гривень з бюджету на відрядження та туристичні послуги для своїх менеджерів, які працюють в умовах повномасштабної війни в Україні.

 

Ця інформація з’явилася в результаті даних, опублікованих на майданчику державних публічних закупівель Prozorro.

 

Згідно опублікованих даних, “Укренерго” планує виділити 37,2 мільйона гривень (32 мільйони без ПДВ) на відрядження своїх менеджерів. За ці кошти планується придбати 2 тисячі залізничних або авіаквитків, забезпечити 8710 ночей у готелях, організувати 50 трансферів та придбати 600 страхових полісів.

 

Крім того, у тендерній документації “Опис та основні вимоги до предмету закупівлі” вказано, що повинна бути можливість надання додаткових послуг для менеджерів компанії “Укренерго”. Серед таких послуг – користування VIP-залами в аеропортах та процедура Fast-line.

 

Ця інформація стала об’єктом гострої громадської уваги та обговорення, особливо в умовах загострення військового конфлікту в Україні та скрупульозного ставлення до витрат з бюджету в умовах важкого економічного становища в країні.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *