Кулеба в Берліні зустрінеться з іноземними колегами, представниками німецького уряду та керівництвом компаній-виробників озброєння

Київ. 1 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в рамках робочого візиту до Берліна 2-3 листопада зустрінеться з іноземними колегами, представниками німецького уряду та керівництвом компаній-виробників озброєння.

Як повідомляє МЗС України, Кулеба вирушив до Берліна на запрошення міністра закордонних справ Німеччини Анналени Бербок.

“Глава української дипломатії візьме участь у конференції міністрів закордонних справ держав-членів ЄС та країн-кандидатів “Ширший, Сильніший Союз – підготовка ЄС до розширення та країн-кандидатів до вступу”, на якій представить бачення України як майбутнього члена Євросоюзу щодо подальшого реформування ЄС, а також зміцнення його ролі на міжнародній арені. У рамках роботи конференції Дмитро Кулеба також проведе зустрічі з міністрами закордонних справ низки іноземних держав”, – ідеться в повідомленні.

Під час візиту до Берліна також заплановані зустрічі міністра з представниками німецького уряду та політичних кіл, а також із керівництвом компаній-виробників озброєння.

Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у своєму інстаграмі повідомив, що вирушає до Берліна, де відбудеться міністерська зустріч щодо майбутнього ЄС і вступу України до Євросоюзу.