Єрмак обговорив із радником із нацбезпеки Індії підсумки зустрічі на Мальті

Київ. 1 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак у рамках постійного діалогу провів телефонну розмову з радником з національної безпеки прем’єр-міністра Республіки Індія Аджитом Кумаром Довалом.

“Співрозмовники обговорили результати третьої зустрічі на рівні радників із нацбезпеки та дипломатичних радників щодо відновлення сталого й справедливого миру на основі Української формули миру, що відбулася на Мальті 28–29 жовтня”, – повідомила в середу пресслужба Офісу президента.

“Єрмак висловив Аджиту Кумару Довалу подяку за особисте залучення до консультацій із самого їхнього початку та, зокрема, за участь його заступника в третій зустрічі на Мальті, де обговорювалися ті п’ять пунктів Формули, до яких Індія виявляє найбільший інтерес”, – ідеться в повідомленні.

“Індія бере незмінну участь в усіх зустрічах радників із нацбезпеки – в Копенгагені, Джидді та на Мальті. Це демонстрація дружньої підтримки й твердої відданості Індії принципам справедливого миру, відновлення дії Статуту ООН та міжнародного права”, – наголосив керівник Офісу президента.

Сторони погодилися й надалі продовжувати конструктивний діалог у контексті нинішнього головування Індії в “Групі двадцяти” (G20) та інших важливих питань міжнародного порядку денного.

Джерело https://president.gov.ua/news/andrij-yermak-u-mezhah-postijnogo-dialogu-proviv-rozmovu-z-r-86741?fbclid=IwAR2vH3hhVri3QSR3Dat_AtC37gxpDE8OOP2cmf3-kY560wFNmV_a5J9JT08