Кабмін затвердив заходи щодо будівництва та утримання автомобільних прикордонних пунктів пропуску у 2023 році

Київ. 3 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Кабінет Міністрів України затвердив перелік заходів щодо розвитку, будівництва, ремонту, облаштування, модернізації та утримання пунктів пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення у 2023 році.

Як повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у телеграмі, відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду в п’ятницю, рішення також затверджує обсяги бюджетних коштів для фінансування відповідних робіт коштом спеціального фонду державного бюджету за бюджетною програмою “Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення”.

Також викладено в новій редакції перелік об’єктів нового будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення.

Крім того, внесено зміни до державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-2023 роки в частині перегляду прогнозних обсягів і джерел фінансування програми та завдань і заходів щодо її виконання.

Джерело: https://t.me/tmelnychuk/3457