Генштаб ЗС України: Росіяни завдали 6 ракетних і 18 авіаційних ударів за добу

(додано 4-й абзац)

Київ. 4 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Росіяни протягом доби завдали 6 ракетних і 18 авіаційних ударів, на фронті відбулося 71 бойове зіткнення, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України про обстановку станом на 18:00 суботи.

“Протягом доби відбулося 71 бойове зіткнення. Загалом ворог завдав 6 ракетних та 18 авіаційних ударів, здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах”, – ідеться в повідомленні Генштабу ЗСУ у фейсбуці.

Як зазначається в повідомленні, руйнувань і пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. “На жаль, є поранені серед цивільного населення. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною”.

“Протягом доби авіація Сил оборони завдала 3 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Підрозділи ракетних військ вразили один артилерійський засіб противника”, – інформує Генштаб.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid029eJbdKqgy52VbYfrTfnKKQ2UbtXRVA9bEoF9bGsbFHL9MzGdRDFT8iHZoaqDQua5l