Унаслідок удару по Полтавській області в суботу постраждали 5 осіб, одна людина загинула – голова ОВА

Київ. 5 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Унаслідок російської атаки по Полтавській області одна людина загинула, п’ятеро постраждали, зокрема двоє дітей, повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Пилип Пронін.

“Чоловіка з відкритим переломом гомілки прооперували, він перебуває в лікарні в стані середньої тяжкості. Усім постраждалим надано медичну допомогу, їх забезпечили медикаментами. Також люди отримають матеріальну допомогу за рахунок коштів з обласного та місцевого бюджетів”, – написав Пронін у телеграм-каналі.

Він зазначив, що з сьомої ранку профільна комісія приймає заяви від людей, чиє майно постраждало. Вони отримають відповідні компенсації.

“Наразі обстежено 7 будинків. Збитки, завдані нашій державі, також фіксують фахівці Державної екологічної інспекції”, – зазначив голова ОВА.

Він також повідомив, що всю ніч біля пошкоджених будинків патрулювали поліцейські, щоб уникнути мародерства.

Як повідомлялося, російські окупанти в суботу, 4 листопада, завдали ракетного удару по Миргородському району Полтавської області. Повідомляли, що внаслідок удару пошкоджено щонайменше 9 приватних будинків.

Джерело: https://t.me/poltavskaOVA/10768