Окупанти завдали два ракетних і 34 авіаудари по Україні за добу, обстріляли понад 90 населених пунктів – Генштаб ЗСУ

Київ. 5 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські окупанти завдали за минулу добу два ракетних і 34 авіаційні удари по території України, а також здійснили 36 обстрілів позицій українських військ і українських населених пунктів із реактивних систем залпового вогню, повідомляють в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18.00 неділі на сторінці Генерального штабу ЗСУ у фейсбуці.

Також російські окупанти завдали удару по Україні, застосувавши 1 керовану авіаційну ракету Х-59 і 1 керовану ракету Х-31П. “Силами та засобами протиповітряної оборони знищено ракету Х-59. Руйнування та пошкодження отримали інфраструктурний об’єкт, приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. На жаль, є поранені серед цивільного населення”, – йдеться у зведенні.

Окупанти завдали авіаційних ударів біля Надії та Серебрянського лісництва на Луганщині, Тернів, Спірного, Веселого, Новомихайлівки, Старомайорського, Олександрополя, Авдіївки та Очеретиного на Донеччині, у районах населених пунктів Республіканець, Львове та Тягинка Херсонської області.

Артилерійських і мінометних обстрілів з боку російських окупантів за добу зазнали понад 90 населених пунктів у Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській, Миколаївській та Херсонській областях, серед них міста Авдіївка, Мар’їнка та Вугледар Донецької області, Марганець Дніпропетровської області, Очаків Миколаївської області, Херсон.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid0BGzRRVjZ8jzBoNdUyiRc7huZpqqpo2DZBdn7Ue2ohaJyj5rvc1urerZFZSudUq9el