Миколаївську дитячу лікарню відновлено після пошкоджень від російської агресії

Міністерство охорони здоров’я України повідомило, що Миколаївська обласна дитяча клінічна лікарня на Миколаївщині, яка була пошкоджена під час атак російської армії на початку повномасштабної війни, була повністю відновлена та відновила свою роботу. Ця лікарня надає медичну допомогу дітям та дорослим та служить до прийому пацієнтів із всього регіону.

 

Лікарня зазнала серйозних ушкоджень внаслідок ворожих обстрілів касетними боєприпасами, які призвели до пошкодження дахів, фасадів, вікон і дверей будівлі. Завдяки спільним зусиллям партнерів, волонтерів і місцевої влади, було замінено склопакети, двері та виконано поточний ремонт у місцях ушкоджень.

 

Наразі лікарня відновила свою роботу на понад 90%. Це багатопрофільний медичний заклад, який надає послуги для до 200 тисяч пацієнтів із різних галузей медицини. Повідомляється, що з початку повномасштабної війни на Миколаївщині відновлено 68 медичних закладів, ще 59 об’єктів відновлені частково.

 

Цей крок позитивно вплине на можливість надання якісної медичної допомоги населенню регіону, і відновлення лікарні слугує показником стійкості та рішучості України у відповіді на ворожі агресії та дотриманні медичних стандартів для пацієнтів різного віку.

 

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *