За минулу добу ворог здійснив понад 100 артилерійських обстрілів південних регіонів – Сили оборони півдня

Київ. 6 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – За минулу добу ворог здійснив понад 100 артилерійських обстрілів південних регіонів, зокрема понад 13 разів обстрілявши населені пункти, загалом противник використав 518 снарядів, повідомляють Сили оборони півдня України.

“По місту Херсону ворог бив вісім разів, обстріляні Антонівка, Садове, Берислав, Козацьке. Унаслідок обстрілу поранено вісьмох цивільних, пошкоджено дев’ять приватних будинків, будівлю приватного підприємства та адміністративну будівлю”, – йдеться в повідомленні, оприлюдненому в телеграм-каналі в понеділок.

Протягом доби ворог також завдав 12 авіаударів, скинувши 85 керованих авіабомб по населених пунктах Херсонської області. Окупанти також застосували 2 FPV-дрони та скинули з БПЛА інших модифікацій 22 осколкові боєприпаси, унаслідок одного з ударів пошкоджено приватний автомобіль.

У повідомленні також зазначено, що за минулу добу українські військові знищили на півдні 24 окупанти, одну БМП-3, два автомобілі, один спостережний пункт, один польовий пункт боєпостачання ворога.

Ознак формування ворожих наступальних угруповань не виявлено, однак триває контрбатарейна боротьба.

Окрім цього, у Чорному морі маневрують два бойові російські кораблі, один – в Азовському. Ракетоносії заведено в пункти базування.

Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/2428