JYSK відкрив магазин в Одесі в ТЦ Fontan Sky

(оновлено цитату в 2-му абзаці)

Київ. 9 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Міжнародна мережа JYSK відкрила найбільший в Одесі магазин у ТЦ Fontan Sky (Семафорний провулок, 4) у четвер, повідомили у пресслужбі ритейлера.

“Магазин в Одесі став третім оновленим за останні три місяці з 12 запланованих на 24-й фінансовий рік. JYSK послідовно інвестує в розвиток мережі України. Вже укладено угоди та заплановано на найближчі місяці оновлення магазинів у Житомирі (ТЦ Global UA), Одесі (торговельний центр CITYCENTER на Таїровому), Києві (Retail Park Pochaina), двох магазинів у Львові в торговельному центрі “ВАМ” та на Сахарова. До речі, останній магазин буде перебудовано в новому форматі Store Concept 3.0 Compact. Тривають переговори щодо розширення та перебудови магазину в Полтаві”, – повідомив Country Director JYSK в Україні Євген Іваниця в Linkedin.

Новий магазин розташований на другому поверсі основного корпусу торговельного центру, його торгова площа становить 1514 кв. м зі складом. Магазин є найбільшим у мережі в Одесі, а також має формат XL, що дає можливість виставити товари, які не представлені у звичайних магазинах.

Як і всі нові або оновлені магазини JYSK, він побудований відповідно до сучасної концепції мережі 3.0, із сучасним трековим освітленням і просторим дизайном, більш комфортним зональним розміщенням товарних категорій, зокрема просторою матрацною студією тощо. Також покращено ергономіку для персоналу – більша площа складу, просторіша соціальна зона й технічні приміщення.

У компанії зазначають, що до кінця календарного року планується відкриття трьох нових магазинів у Києві та на Київщині.

Наразі в Україні працюють 89 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. У компанії зазначають, що цього фінансового року (розпочався у вересні) планується відкриття 11 нових магазинів і оновлення ще восьми магазинів до сучасної концепції 3.0. Штат JYSK в Україні налічує понад 800 співробітників.

JYSK – частина сімейної Lars Larsen Group з понад 3,2 тис. магазинів у 48 країнах.

Виручка JYSK у 2022/23 фінансовому році сягнула EUR 5,2 млрд..