МТСБУ шукає структуру для надання послуг у сфері права на договірній основі

Київ. 9 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) з 13 до 27 листопада 2023 року приймає документи на участь у конкурсі з відбору осіб, які надаватимуть бюро послуги в галузі права на договірній основі.

Як повідомляється на сайті МТСБУ, до участі в конкурсі допускаються особи, які мають свідоцтво про право на адвокатську діяльність, досвід у сфері надання юридичної допомоги/юридичних послуг, досвід співпраці з питань претензійно-позовної роботи з МТСБУ та/або страховими компаніями. А також досвід роботи з Державною виконавчою службою та приватними виконавцями щодо виконання судових рішень і відсутність відомостей про факти неналежного взяття на себе зобов’язань перед МТСБУ, членами МТСБУ та іншими учасниками страхового ринку.

Крім того, така особа (її працівники) на час подання до МТСБУ заяви про участь у конкурсі та протягом його проведення не є позивачем або скаржником у справах проти МТСБУ, що перебувають на розгляді суду або державних контролюючих органів, особою, пов’язаною з будь-яким працівником МТСБУ.

Заяви на участь подаються до дирекції Моторного бюро.