“Future Perfect”: уряд надасть фінансову підтримку для вивчення англійської мови українцям

У межах національної програми “Future Perfect,” кожен українець матиме можливість отримати фінансову підтримку для вивчення англійської мови. Про це повідомив Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації, у своїй статті для Forbes. Програма має на меті прискорити процес вивчення мови та підвищити кваліфікацію громадян.

 

За словами Федорова, ініціативи будуть запускатися майже щомісяця. Програма “єПідтримка” передбачає фінансову допомогу для вивчення англійської мови для громадян України. Для участі у програмі, потрібно бути користувачем “Дія” та здійснити реєстрацію у додатку.

 

Михайло Федоров висловив надію, що програма “Future Perfect” буде такою ж успішною, як і попередні ініціативи, зокрема “ковідні” сертифікати. Українці, які мають бажання вивчати англійську мову, отримають стимул від уряду, що сприятиме активнішому вивченню іноземних мов.

 

На сьогодні 68% українців володіють принаймні однією іноземною мовою, а 56% виражають бажання підвищити свій рівень мовної компетенції. Програма “Future Perfect” і реформи в освітньому процесі мають зробити англійську мову обов’язковою складовою навчання, сприяючи економічному розвитку та зростанню ВВП країни.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *