Відбудова України: Конференція у Канаді

У канадському Торонто 21-22 листопада відбудеться бізнес-конференція, спрямована на відбудову України. Захід організовано Канадсько-українською торговельною палатою спільно з Бізнес-радою Канади, посольством України в Канаді, Міністерством економічного розвитку та торгівлі України, а також посольством Канади в Україні. Конференція висвітлить інвестиційні проєкти в галузях сільського господарства, будівництва, інфраструктури, енергетики та охорони здоров’я.

 

Під час події будуть обговорені механізми підтримки канадським урядом інвестицій в Україну, а також приведені історії успіху канадських компаній, що працюють в Україні. Учасники зможуть ознайомитися із додатком “Дія”, а також познайомитися з українськими компаніями в галузях інформаційних, фінансових та військових технологій.

 

Канада вже довгий час надає значну допомогу Україні, зокрема виділяючи фінансову та військову підтримку. За період з січня 2022 року Канада направила Україні понад 8,9 мільярда доларів різноманітної підтримки. В останньому пакеті допомоги військової допомоги надходили танки, системи протиповітряної оборони та інші засоби для підтримки обороноздатності України.

 

Ця конференція стане ще одним кроком у спільних зусиллях Канади та України для підтримки відбудови та розвитку української економіки.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *