Журналісти з Африки в Бучі: Свідчення російських звірств та важлива місія

У місті Буча з’явилися журналісти із 11 африканських країн, готові зафільмувати та розповісти про докази звірств російських військ. Серед представників ЗМІ – журналісти з Анголи, Ботсвани, Гвінеї, Єгипту, Замбії, Кенії, Марокко, Нігерії, ПАР, Сенегалу та Тунісу.

 

Журналісти задавали безліч питань про окупацію Бучі, кількість жертв та те, як місцевому населенню вдалося відновити звичне життя. Вони відвідали храм Святого Апостола Андрія Первозванного, де переглянули фотодокази російської жорстокості, залишені на місці.

 

За словами журналістів, те, що вони побачили в Бучі, свідчить про справжнє зло. Вони визнали необхідність розповсюдження правдивої інформації, щоб протистояти російській пропаганді та зупинити агресію.

Делегати висловили свою місію як передачу правдивої інформації та запобігання поширенню маніпуляцій російської пропаганди. Вони відзначили, що світ повинен знати правду про те, що трапилося в Бучі, та взяти на себе відповідальність за зупинку агресії.

 

Журналісти також слухали історії про тих, хто загинув біля інсталяції та вшанували пам’ять усіх жертв російської окупації. Їхня поїздка до Бучі виявилася не лише журналістською місією, але й важливим кроком у протистоянні агресії та встановленні правди.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *