Агентство відновлення розвиває стандарти моніторингу цін

Агентство відновлення, спільно з Антикорупційною ініціативою ЄС, представило новий проєкт єдиної методології моніторингу цін та витрат. Семінар “Ціноутворення: Формування вартості будівництва об’єктів Офісів відновлення” відкрив зустріч, яка стала важливим кроком до єдиної методології моніторингу цін у всіх Службах відновлення.

 

Заступниця Голови Агентства Валерія Іванова підкреслила важливість уніфікації методології моніторингу цін: “Як буде відбуватися відновлення, наскільки донори будуть готові підтримувати проєкти відбудови, залежить, у тому числі, і від кошторисників, бо ви впливаєте на те, яким буде проєкт”.

 

Семінар обговорив новий порядок та методологію моніторингу цін та витрат, залучивши висловлення учасників для подальшої уніфікації методології. Розроблений проєкт Порядку аналізу цін на матеріально-технічні ресурси та витрати буде удосконалено, враховуючи пропозиції фахівців для створення єдиної системи моніторингу цін у всіх Службах відновлення.

 

Активна участь фахівців у формуванні методології є ключовим етапом впровадження єдиної системи моніторингу цін. Проєкт Порядку аналізу цін представлено спільно з експертами зі Служб та Державного підприємства, враховуючи пропозиції учасників для подальшого вдосконалення системи моніторингу цін у сфері відновлення.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *