ТЦ SAKURA Park відкриється в Кам'янець-Подільському навесні 2024 року

Київ. 20 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – У Кам’янець-Подільському (Хмельницька обл.) відкриється перший професійний торговий центр SAKURA Park навесні 2024 року, повідомляє пресслужба Української ради торгових центрів.

Як повідомив керуючий партнер проєкту Владислав Радецький, ТЦ SAKURA Park з’явиться на вулиці Євгена Коновальця 5-А. Загальна площа проєкту (GBA) – 12,3 тис. кв. м, орендна площа проєкту (GLA) – 9 тис. кв. м. Передбачено паркінг на 80 машиномісць. Для управління проєктом створено керуючу компанію ТОВ “Фінантрейд”.

Радецький зазначив, що це перша черга великого інвестиційного проєкту, вона представлена трирівневою будівлею з 5 тис. кв. м загальної площі та 3,5 тис. кв. м орендної. У цокольному поверсі буде розміщено сучасний концептуальний продуктовий супермаркет відомої в регіоні мережі – “BULKA market” площею 700 кв. м, а також аптеку, зоомагазин і магазин товарів для дому. На першому та другому поверхах розмістяться українські та міжнародні мережеві fashion-ритейлери, цифрова техніка, ювелірні вироби, кафе, мобільні аксесуари тощо.

Уже розпочато проєктування другої черги, її відкриття заплановано на четвертий квартал 2025 року, у ній будуть розміщені дитячі розважальні заклади, фітнес-центр, кафе та ресторани.

Майбутній торговельний центр сусідить із найбільшим парком у місті, девелопер узяв інвестзобов’язання відновити його.

“Ми запланували суттєве покращення благоустрою території: прогулянкові доріжки, зони відпочинку для дітей і дорослих, фонтани та декоративне освітлення. Головною родзинкою парку стане алея сакур, що є логічним продовженням нашого проєкту”, – повідомив Радецький.