У Селидовому знайдено тіло другого загиблого під завалами лікарні, тривають пошуки ще однієї людини – ДСНС

Київ. 22 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів по лікарні в м. Селидовому Донецької області зросла до двох, повідомляється в телеграм-каналі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

“Відомо вже про двох загиблих. Тіло ще однієї особи дістали рятувальники з-під завалів частково зруйнованої лікарні”, – ідеться в повідомленні.

Водночас у відомстві зазначили, що аварійно-рятувальні роботи на місці удару тривають, під завалами може бути ще одна людина. Рятувальники вже розібрали 78 тонн зруйнованих будівельних конструкцій.

Раніше в Донецькій обласній військовій адміністрації повідомили, що внаслідок удару в ніч проти вівторка по лікарні та шахті в Селидовому загинуло двоє людей, вісім поранені. За словами в. о. начальника обласної військової адміністрації Ігоря Мороза, одна людина загинула в лікарні й одна на території шахти”. “Унаслідок удару в шахті пошкоджено сім будівель, 14 легкових автомобілів і п’ять автобусів. У лікарні частково зруйновано поліклініку, інфекційне та приймальне відділення”, – уточнив Мороз.

Однак пізніше в Міністерстві внутрішніх справ України уточнили, що внаслідок удару загинула одна людина й вісім дістали поранень.

Джерело: https://t.me/dsns_telegram/23185