У Чернівецькій області партію контрабандних сигарет виявили в газовій цистерні – Держприкордонслужба

Київ. 24 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Прикордонники Чернівецького загону виявили в пункті пропуску “Красноїльськ” на кордоні з Румунією велику партію контрабандних цигарок, які були заховані в газовій цистерні, повідомляють на сайті Державної прикордонної служби України в п’ятницю.

“Автоцистерна, у якій ховали сигарети, прибула на прикордонно-митне оформлення вночі. У товаросупровідних документах, які надав на контроль водій – громадянин України, значилося, що він прямує на виїзд з України з порожньою цистерною. Однак, оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону мали інформацію про можливе незаконне переміщення тютюнових виробів”, – ідеться в повідомленні.

За даними відомства, після рішення направити автомобіль на поглиблений огляд, водій почав перешкоджати його руху, виривав електричні дроти і запевняв, що автомобіль несправний. “Під час додаткової прикордонно-митної перевірки сканування показало, що в цистерні дійсно знаходяться ящики з сигаретами. Вилучення контрабандного товару з цистерни триває”, – розповіли в прикордонному відомстві.