Окупанти завдали 5 ракетних і 17 авіаударів по Україні за добу, обстріляли близько 110 населених пунктів – Генштаб ЗСУ

Київ. 24 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські окупанти завдали за минулу добу п’ять ракетних і 17 авіаційних ударів по території України, а також здійснили 27 обстрілів позицій українських військ і українських населених пунктів із реактивних систем залпового вогню.

Як повідомляється в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18.00 п’ятниці на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у фейсбуці, також у ніч на 24 листопада окупанти атакували Україну ударними безпілотними літальними апаратами типу “Shahed-136/131”. Усі ворожі дрони знищено.

“Унаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура”, – ідеться у зведенні.

За даними Генштабу, окупанти завдали авіаційних ударів неподалік Серебрянського лісництва на Луганщині, Спірного, Кліщіївки Донецької області, Новоберислава Херсонської області.

Артилерійських і мінометних обстрілів з боку російських окупантів за добу зазнали близько 110 населених пунктів у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській та Херсонській областях, зокрема міста Вовчанськ Харківської області, Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка та Вугледар Донецької області, Очаків Миколаївської області, Берислав і Херсон Херсонської області.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid02HKTPFWmgq4q16wKZqESYyddMm3qt1WU54yvkf9kzoyGVz8jz669txEWhP3n91nSXl