На авдіївському напрямку Сили оборони за добу відбили 30 ворожих атак – Генштаб

Київ. 25 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Сили оборони відбили 30 атак російських окупантів на авдіївському напрямку за добу, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Так, у зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на авдіївському напрямку ворог за підтримки авіації не полишає спроб оточити Авдіївку. ЗСУ тримають оборону, завдають ворогу значних втрат. Безуспішними були наступальні дії противника на схід від Новокалинового, Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, Сєверного та Первомайського Донецької області. Тут українські захисники відбили 30 атак.

У зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на куп’янському напрямку ворог за підтримки авіації вів штурмові дії поблизу Синьківки, Петропавлівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де Силами оборони відбито 15 атак.

На лиманському напрямку ворог безуспішно вів штурмові дії біля Серебрянського лісництва Луганської області.

На бахмутському напрямку ЗСУ відбили 11 атак противника біля Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області. Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута на Донеччині, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

На мар’їнському напрямку ворог за підтримки авіації вів штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де Силами оборони відбито 10 атак.

На шахтарському напрямку противник наступальних (штурмових) дій не вів.

На запорізькому напрямку ворог 7 разів безуспішно намагався відновити втрачене становище поблизу Роботиного та Новопокровки Запорізької області.

У зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на херсонському напрямку Сили оборони утримують зайняті позиції на лівобережжі Дніпра, продовжують вести контрбатарейну боротьбу, завдають вогневого ураження по тилах противника.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid0c3svrsmqgcf7XZrpd11Mhb7jNXLdZmEomMQTroHjzhKhY7bNHUWFbkiP4pnbtm6ql