У Запорізькій області ворожих обстрілів зазнали 23 населені пункти, є руйнування будинків та об'єктів інфраструктури – голова ОВА

Київ. 26 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські війська обстріляли 23 населених пункти Запорізької області, є руйнування будинків та об’єктів інфраструктури, повідомив голова обласної військової адміністрації Юрій Малашко в неділю вранці.

“Військовослужбовці РФ завдали 113 ударів по 23 містах і селах Запорізької області. 99 артобстрілів припали на територію Гуляйполя, Оріхового, Новоданилівки, Левадного, Полтавки, Лугівського, Преображенки, Степногірська, Кам’янського, П’ятихаток, Плавнів та інших прифронтових населених пунктів”, – написав він у своєму телеграм-каналі.

Крім того, ворог здійснив 9 БпЛА-атак по Гуляйполю, Малій Токмачці, Малинівці, Новодарівці, Работиному та Малим Щербакам, а також 5 РСЗВ-обстрілів Новодарівки та Темирівки.

“Надійшло 3 повідомлення про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали”, – уточнив Малашко.

Джерело: https://t.me/zoda_gov_ua/24550