FlixBus скасував рейси до Одеси через негоду

Київ. 27 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Найбільший оператор автобусних перевезень у Європі FlixBus у зв’язку з негодою скасував кілька рейсів до Одеси, запропонувавши пасажирам альтернативні способи дістатися до пунктів призначення або переоформити квитки на інші дати, повідомив у коментарі агентству “Інтерфакс-Україна” директор FlixBus в Україні, Польщі, Литві, Латвії та Естонії Міхал Леман.

“Останні дні погода до нас неприязна. Особливо складні умови на дорогах в Одеській області та в напрямку Умані. Відучора (26 листопада – ІФ-У) ми скасували кілька поїздок до Одеси. Наскільки я знаю, Одеський автовокзал сьогодні також скасував усі рейси через погодні умови”, – повідомив Леман.

За його словами, пасажирам рейсів, які їхали в бік Одеси, було запропоновано альтернативні види транспорту. Також вони могли перебронювати квитки на інші автобуси в системі FlixBus.

“Навіть якщо трапляються будь-які перебої через погодні умови або будь-які інші умови, ми завжди намагаємося перебронювати пасажирів, щоб вони могли дістатися до пунктів призначення, як планували”, – запевнив Леман.

Як відомо, оператор подорожей FlixMobility розвиває автобусні перевезення в Україні з 2019 року. На сьогодні автобуси компанії виконують 25 прямих автобусних рейсів до шести європейських країн: Німеччини, Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини та Австрії. Автобусна мережа з’єднує 22 міста в Україні та 48 за кордоном.