Генштаб ЗСУ: На авдіївському напрямку Сили оборони відбили 21 атаку ворога

Київ. 27 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Протягом доби відбулося 79 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку Сили оборони відбили 21 атаку ворога і продовжують утримувати позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України про обстановку станом на 18:00 понеділка.

“Протягом доби відбулося 79 бойових зіткнень. Ворог завдав 1 ракетного та 3 авіаційних удари, здійснив 13 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення”, – ідеться в повідомленні Генштабу у фейсбуці.

Як повідомляється, на куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки та Петропавлівки Харківської області, де Силами оборони відбито 3 атаки. На лиманському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районах Стельмахівки, Серебрянського лісництва Луганської області та Тернів, Ямполівки, Торського Донецької області. “Тут наші воїни відбили 12 атак”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, на бахмутському напрямку українські захисники відбили 26 атак противника біля Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

“На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії на схід від Новобахмутівки, на північний схід від Бердичева, Авдіївки, Опитного, Сєверного та на південь від Тоненького Донецької області, де Силами оборони відбито 21 атаку”, – йдеться в повідомленні.

“На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де наші воїни відбили 9 атак”, – інформує Генштаб.

На запорізькому напрямку противник 2 рази безуспішно намагався відновити втрачене становище поблизу Роботиного Запорізької області. Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Продовжують завдавати вогневого ураження окупантам.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid02c19b8HvcZajVZnQknev8KonhsXyYazgwpGMMNKqQihAuSZtp5ZmjFv1nTVXbYqAXl