Окупанти обстріляли за добу декілька міст Донецької області, пошкоджено приватні будинки та дитсадок, постраждалих немає – обладміністрація

Київ. 28 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські окупанти обстріляли за минулу добу міста Вугледар, Красногорівка, Костянтинівка, Торецьк, Сіверськ та низку інших населених пунктів Донецької області, у них зафіксовано руйнування, проте постраждалих серед мирного населення вдалося уникнути.

“Інформація про постраждалих за добу не надходила”, – написав виконувач обов’язків начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз у телеграм-каналі у вівторок уранці.

За його інформацією, на волноваському напрямку росіяни обстріляли Вугледар і Новоукраїнку. На донецькому напрямку в Мар’їнській громаді обстріляні Красногорівка, Новомихайлівка та Костянтинівка.

“На горлівському напрямку в Торецькій громаді пошкоджено дитсадок у Петрівці, три будинки та дві адмінбудівлі в Торецьку. У Часовоярській громаді пошкоджено три приватні будинки. На лисичанському напрямку обстріляно три вулиці Сіверська, пошкоджено будинок”, – написав Мороз.

Джерело: https://t.me/IhorMoroz_donoda/705