ЗСУ відбили на авдіївському напрямку 20 ворожих атак – Генштаб

Київ. 29 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – На авдіївському напрямку українські захисники відбили 20 атак окупантів, загалом протягом доби на фронті відбулося 73 бойових зіткнення, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

“На авдіївському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії неподалік Степового, Новокалинового, східніше Новобахмутівки, Авдіївки, південніше Тоненького, Сєверного, Первомайського Донецької області, де Силами оборони відбито 20 атак”, – ідеться у зведенні, оприлюдненому у фейсбуці у середу ввечері.

Протягом доби ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки, на північний схід від Петропавлівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області на куп’янському напрямку, біля Іванівського та Андріївки Донецької області на бахмутському напрямку, Новомихайлівки на мар’їнському напрямку, а також на південь від Пречистівки на шахтарському напрямку.

Крім цього, противник п’ять разів безуспішно намагався відновити втрачене положення біля Роботиного Запорізької області.

У свою чергу ЗСУ відбили шість ворожих атак на куп’янському напрямку, 15 – у районах Серебрянського лісництва Луганської області, Торського, на схід від Тернів, Ямполівки Донецької області на лиманському напрямку, шість атак – на мар’їнському, дві – на шахтарському напрямку і п’ять атак – на захід від Вербового Запорізької області.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid0WAVQpkJxdwkv2NLJNUNdqEyUewsDQhRzbw5hfAjCJkJFv1K3zCRyk2QyPEYsCjZQl